Sudski tumač za bugarski jezik

Sudski tumač za bugarski jezik, kojeg je agencija Documento pažljivim odabirom omogućila, visoko je kvalitetan sudski prevodilac. Bilo da Vam je potreban prevod sa overom ili prevod bez overe, naš sudski tumač za bugarski jezik predstavlja pravi izbor za Vas! Sudski tumač za bugarski jezik je osoba postavljena od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Svojim pečatom i potpisom garantuje da je prevedeni tekst originalan njegovom izvorniku i omogućava Vam da ga koristite u bilo kom službenom ili privatnom svojstvu.

Ukoliko Vam je potreban hitan prevod na bugarski jezik agencija Documento Vam može izaći u susret. Pored pismenih agencija Documetno nudi vam mogućnost usmenog prevođenja na bugarski jezik, bilo da su u pitanju venčanja, overe potpisa kod notara, overa ugovora, poslovnih sastanaka kao i mnogo toga drugog.

Zanimljive činjenice o bugarskom jeziku

Bugarska predstavlja 16. po redu najveću evropsku državu. Njenim jezikom govori oko 7 miliona ljudi uglavnom sa teritorije Republike Bugarske, kao i u manjim delovima susednih zemalja u njenom okruženju (Grčka, Rumunija, Turska, Ukrajina, Srbija). Bugarski jezik je jako sličan makedonskom jeziku, pa se u Bugarskoj smatra da je makedonski jezik zapravo druga varijanta bugarskog jezika.  Još zanimljivih informacija o bugarskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611