O nama

Mi smo agencija za prevođenje Documento, vodeća prevodilačka i jezička organizacija u Beogradu koja poseduje veliku mrežu iskusnih sudskih tumača i prevodilaca na jednom mestu.

Usmereni smo na strogo poštovanje rokova, pouzdanost i kvalitet i nudimo sve vrste usluga prevođenja dokumenata sa velikog broja svetskih jezika.

PRISTUP KLIJENTIMA

Zbog personalizovane usluge agencija Documento se svakom klijentu maksimalno posvećuje, bez obzira na količinu dokumenata koji su potrebni za prevod. Individualan pristup se podrazumeva bez obzira da li je u pitanju rad sa firmama ili pojedincima.

KVALITET

U domenu kvaliteta prevedenih dokumenata agencija Documento omogućava visoko kvalitetne sudske tumače i prevodioce sa višegodišnjim iskustvom. Najveći deo vremena se posvećuje pažljivom odabiru sudskih tumača sa akademskim obrazovanjem i obezbeđenom ekspertizom predmetne materije u području prevođenja.

POŠTOVANJE ROKOVA

Jedan od glavnih postavljenih ciljeva agencije Documento se odnosi upravo na strogo poštovanje zadatih rokova uz visoki kvalitet prevedenih dokumenata. Uzimajući u obzir da u  svim sferama poslovne etike rok predstavlja jako bitan faktor poslovanja, Agencija Documento omogućava maksimalno ispunjenje vremena koje je ponuđeno klijentu pre dogovorene saradnje.

POVERLJIVOST

Agencija Documento za sve dokumente bilo da su u pitanju fizička ili pravna lica se obavezuje na neodavanje bilo kakvih informacija i čuvanje podataka koje su data na prevod. Takođe za sva pravna lica je u ponudi i ugovor o poverljivosti kojima se obe strane obavezuju na čuvanje određenih informacija kao tajne.

 

 

Pozovite: 064 5237 611