Sudski tumač za francuski jezik

Sudski tumač za francuski jezik agencije Documento je osoba sa višegodišnjim iskustvom u prevođenju dokumenata.  Predstavljamo sigurno mesto za sve one kojima su potrebni kvalitetni prevodi dokumenata u maksimalno kratkim vremenskim intervalima. U mogućnosti smo da Vam pružimo pismeno i usmeno prevođenje sudskog tumača za francuski jezik.

Sudski tumač za francuski jezik prevodi sve moguće tipove dokumentacija, bez obzira na tematiku i stručnost izvornog teksta. Na Vama je da nam dostavite dokument na prevod i da se uverite u naš kvalitet i pouzdanost.

Zanimljive činjenice o francuskom jeziku

Francuski jezik jedan je od romanskih jezika, i za mnoge je jedan od najlepših svetskih jezika. Službeni je jezik u 29 zemalja i oko 110 miliona stanovnika na zemlji koristi ga kao prvi jezik, a oko 190 miliona ljudi ga koristi u svakodnevnoj komunikaciji. Francuski jezik je govorni jezik u Francuskoj, južnoj Belgiji, zapadnoj Švajcarskoj, kao i u bivšim kolonijama Francuske i Belgije, uključujući Kvebek u Kanadi. Ima dugu istoriju kao međunarodni jezik trgovine, diplomatije, naučnih standarda i književnosti i zvanični je jezik mnogih međunarodnih organizacija. Još zanimljivih informacija o francuskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611