Sudski tumač za francuski jezik

Agencija za prevođenje Documento je sigurno mesto i pravi izbor ukoliko Vam je potreban sudski tumač ili prevodilac za francuski jezik. U mogućnosti smo da Vam pružimo pismeno i usmeno prevođenje od strane naših sertifikovanih prevodilaca.

Prevodimo svu vrstu dokumentacije, bez obzira na tematiku i stručnost izvornog teksta. Na Vama je da nam dostavite dokument na prevod i da se uverite u naš kvalitet i pouzdanost.

Zanimljive činjenice o francuskom jeziku

Francuski jezik jedan je od romanskih jezika, i za mnoge je jedan od najlepših svetskih jezika. Službeni je jezik u 29 zemalja i oko 110 miliona stanovnika na zemlji koristi ga kao prvi jezik, a oko 190 miliona ljudi ga koristi u svakodnevnoj komunikaciji. Francuski jezik je govorni jezik u Francuskoj, južnoj Belgiji, zapadnoj Švajcarskoj, kao i u bivšim kolonijama Francuske i Belgije, uključujući Kvebek u Kanadi. Ima dugu istoriju kao međunarodni jezik trgovine, diplomatije, naučnih standarda i književnosti i zvanični je jezik mnogih međunarodnih organizacija.  Još zanimljivih informacija o francuskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako sto se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od

09-17h

Pored sudskih prevodilaca sa dugogodišnjim iskustvom, takođe dobijate:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

Pozovite: 064 5237 611