Sudski tumač za ruski jezik

Sudski tumač za ruski jezik svojom klauzulom, pečatom i potpisom označava da je dokument sa izvornog jezika identičan jeziku na koji se preveo (u zavisnosti od smera prevođenja) i da je legitiman za bilo koju državnu ustanovu, poslodavca ili školu u inostranstvu. Prevod overen od strane sudskog tumača za ruski jezik se koristi u bilo kom službenom svojstvu, kao što su dokaz identiteta, pravno obavezujućih dokumenata i ugovora, zakonskih deklaracija, migracionih razloga, aplikacija ekvivalencije obrazovanja, aplikacija za zaposlenje u Ruskoj Federaciji i mnogo toga drugog. Prevodi na ruski jezik su mogući i bez overe. Ovakve vrste prevoda koristimo ukoliko dokument nije potreban za podnošenje u bilo koju državnu instituciju, a potreban je za ličnu upotrebu.

Prema istraživanjima agencije Documento sudski tumač za ruski jezik je drugi najkorišćeniji jezik za prevod uz overu sudskog tumača u Srbiji. Rusija predstavlja nama blisku (bratsku) zemlju i zbog toga se veliki broj radnika odlučuje baš za nju. Prevode dokumenata sudskog tumača za ruski jezik u bilo kojoj formi i obliku možete dobiti jednostavno i brzo. Agencija Documento i njeni saradnici su uskospecijalizovani za usluge prevođenja sa ruskog govornog područja i predstavljaju sigurno mesto svima kojima su potrebni visoko kvalitetni prevod za ruski jezik.

Zanimljive činjenice o ruskom jeziku

Ruski jezik se nalazi na 4. mestu po rasprostranjenosti na svetu sa oko 260 miliona govornika, od kojih ga kao maternji jezik govori oko 180 miliona. Zvaničan je jezik Ruske Federacije, kao i Belorusije, Kazahstana i Kirgistana. Pored toga koristi se i u zemljama koje su ranije bile u sastavu SSSR. Jedan je i od 6 zvaničnih jezika UN. Ruski jezik se piše ruskim ćiriličnim pismom, koji se sastoji od 33 slova. Još zanimljivih informacija o ruskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611