Sudski tumač za španski jezik

Sudski tumač za španski jezik je osoba postavljena od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Sudski tumač za španski jezik, koje agencija Documento nudi, je visokokvalitetni prevodilac i poznavalac španskog jezika. Ako Vam je potreban kvalitetan, siguran i u zadatom roku prevod sudskog tumača za španski jezik, agencija Documento je pravo mesto za Vas! Pružamo profesionalne usluge pismenog i usmenog prevođenja vrhunskih sudskih tumača i prevodilaca za španski jezik, izdavanja overenih i neoverenih prevoda,

kao i lekture i korekture svih vrsta dokumenata i tekstova sa španskog jezika na srpski jezik, ili sa srpskog na španski jezik, uz garanciju kvaliteta, stručnosti i potpune poverljivosti podataka. Takođe nudimo i sve moguće dodatne informacije vezane za legalizaciju Vaših dokumenta. Uverite se zašto je odgovornost naš kvalitet!

Zanimljive činjenice o španskom jeziku

Španski jezik je iberijski romanski jezik. Najzastupljeniji je jezik u svetu, na drugom mestu, sa oko 500 miliona govornika. Jedan je od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija, a isto tako koristi se kao zvanični jezik u Evropskoj uniji, Organizaciji američkih država, Uniji južnoameričkih nacija, Zajednici latinsko američkih i karipskih država i mnogih drugih međunarodnih organizacija. Još zanimljivih informacija o španskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611