Sudski tumač za grčki jezik

Sudski tumač za grčki jezik, koje agencija Documento nudi, poseduje višegodišnje iskustvo kako u pismenom tako i u usmenom prevođenju. Sudski tumač za grčki jezik sa svojim potpisom i pečatom garantuje za kvalitet i verodostojnost prevoda. Ukoliko Vam je potreban prevod sa overom sudskog tumača za grčki jezik ličnih dokumenata ( pasoša, lične karte, diploma, svedočanstava, izvoda…)

ili Vam je potreban prevod pravne, medicinske, građevinske ili neke druge dokumentacije u najskorijem mogućem roku po izuzetno pristupačnoj ceni, naša prevodilačka agencija može Vam pružiti uslugu prevoda sa srpskog na grčki jezik ili obratno. Takođe, ukoliko Vam je potrebno usmeno prevođenje sudskog tumača za grčki jezik prilikom venčanja, zakazanih notarskih overa, suđenja, poslovnih sastanaka i konferencija budite slobodni da nas kontaktirate a mi ćemo Vam dokazati da smo sigurno mesto za Vas.

Zanimljive činjenice o grčkom jeziku

Savremeni grčki jezik je zvanični jezik u Grčkoj, a govori se i u Italiji, Albaniji, Turskoj i u drugim državama gde postoji grčka dijaspora. Pripada grupi indo-evropskih jezika i jedan je od najbogatijih jezika današnjice sa fondom od 600 000 reči. Grčki jezik izvršio je veliki uticaj na mnoge savremene evropske jezike, u rečima iz oblasti umetnosti, nauke i kulture. Još zanimljivih informacija o grčkom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611