Sudski tumač za engleski jezik

Bilo da Vam je potreban prevod sa engleskog na srpski jezik ili prevod sa srpskog na engleski jezik, sa overom sudskog tumača ili bez overe, pismeni ili usmeni, Agencija Documento Vam omogućava kvalitetan, stručan i u dogovorenom roku završen prevod, od strane visokokvalitetnih sudskih tumača i prevodioca sa višegodišnjim iskustvom. Agencija Documento nudi uskospecijalizovanog sudskog tumača ili prevodioca za bilo koje govorno područje (bilo da je u pitanju britansko, američko, kanadsko ili australijsko).

Zbog toga, Agencija Documento sigurno je mesto za izradu prevoda najverniju izvornom dokumentu od strane sudskog tumača ili prevodioca za engleski jezik. Vršimo usluge prevođenja svih vrsta dokumenta, za fizička lica i pravna lica. Posebano naglašavamo kvalitet prevoda ugovora, sertifikata, medicinskih, ekonomskih, pravnih i tehničkih prevoda i veb-stranica

Zanimljive činjenice o engleskom jeziku

Engleski jezik je četvrti najrasprostranjeniji jezik na svetu (posle kineskog, španskog i hindua), sa oko 380 miliona govornika koji ga koristi kao svoj maternji jezik,  i podjednak broj lјudi koji ga koristi kao svoj drugi strani jezik. U širokoj je upotrebi u više od 100 zemalјa širom sveta, u javnoj i privatnoj sferi. Osim toga, engleski jezik je zauzeo primarno mesto u međunarodnim, akademskim i poslovnim krugovima, a zbog svoje široke govorne rasprostranjenosti, engleski jezik se često naziva „globalni jezik“.  Još zanimljivih informacija o engleskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako sto se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od

09-17h

Pored sudskih prevodilaca sa dugogodišnjim iskustvom, takođe dobijate:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

Pozovite: 064 5237 611