Sudski tumač za engleski jezik

Sudski tumač za engleski jezik koji agencija Documento koristi je vrhunski poznavalac engleskog jezika. Bilo da su Vam potrebni prevodi sa overom, pismeni ili usmeni, sudski tumač za engleski jezik Vam obezbeđuje kvalitetan, stručan i u dogovorenom roku završen prevod. Sudski tumač za engleski jezik agencije Documento je uskospecijalizovan za svako govorno područje (bilo da je u pitanju britansko, američko, kanadsko ili australijsko).

Zbog toga, agencija Documento sigurno je mesto za izradu najvernijeg prevoda izvornom dokumentu kada su upitanju prevodi za engleski jezik. Vršimo usluge prevođenja svih vrsta dokumenta, za fizička lica i pravna lica. Posebno naglašavamo kvalitet prevoda sudskog tumača za engleski jezik raznih poslovnih ugovora, sertifikata, medicinskih, ekonomskih, pravnih i tehničkih prevoda i web-stranica.

Zanimljive činjenice o engleskom jeziku

Engleski jezik je četvrti najrasprostranjeniji jezik na svetu (posle kineskog, španskog i hindua), sa oko 380 miliona govornika koji ga koristi kao svoj maternji jezik,  i podjednak broj ljudi koji ga koristi kao svoj drugi strani jezik. U širokoj je upotrebi u više od 100 zemalja širom sveta, u javnoj i privatnoj sferi. Osim toga, engleski jezik je zauzeo primarno mesto u međunarodnim, akademskim i poslovnim krugovima, a zbog svoje široke govorne rasprostranjenosti, engleski jezik se često naziva „globalni jezik“. Još zanimljivih informacija o engleskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611