Sudski tumač za italijanski jezik

Sudski tumač za italijanski jezik koje agencija Documento u svom timu poseduje je vrhunski poznavalac italijanskog jezika. Naš sudski tumač za italijanski jezik i prevodilac Vam može obezbediti maksimalno kvalitetan prevod bilo da je u pitanju prevod sa srpskog na italijanski jezik ili prevod sa italijanskog na srpski jezik. Ukoliko Vam je potreban overeni prevod od strane sudskog tumača za italijanski jezik ili Vam je potreban prevod bez overe, naša prevodilačka agencija će Vam izaći u susret i u najkraćem mogućem roku će Vam isporučiti prevod.

Prevodimo svu moguću dokumentaciju bilo da su u pitanju dokumenti za vizu, zaposlenje, nastavak školovanja ili su u pitanju lična dokumenta za službenu upotrebu. Pored toga vršimo i sve moguće usmene prevode za italijanski jezik. Takođe, u mogućnosti smo da Vam pružimo i sve potrebne informacije kada je u pitanju legalizacija dokumenata nakon prevoda.

Zanimljive činjenice o italijanskom jeziku

Italijanski jezik je romanski jezik. Govori ga oko 62 miliona ljudi. Službeni je jezik u Italiji, San Marinu, Vatikanu i Švajcarskoj. Piše se latinicom, a italijanska abeceda ima 21 slovo. Peti je po redu jezik koji se uči u školama. Još zanimljivih informacija o italijanskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611