Sudski tumač za nemački jezik

Ukoliko Vam je potreban sudski tumač za nemački jezik, na pravom ste mestu! Agencija za prevođenje Documento pruža usluge pismenog i usmenog prevođenja sa srpskog na nemački i sa nemačkog na srpski jezik. Naši sudski tumač za nemački jezik je vrhunski poznavalac nemačkog jezika a naši prevodi su priznati bilo gde u Evropi kada je u pitanju nemačko govorno područje. Prevodimo svu vrstu dokumentacije bilo da su u pitanju lična dokumenta ili da je u pitanju stručna terminologija.

Ukoliko planirate da živite, radite ili da iz nekog drugog razloga putujete u neku od zemalja gde je nemački jezik glavni, a potreban Vam je prevod dokumentacije sa overom sudskog tumača za nemački jezik, biće nam zadovoljstvo da nam ukažete svoje poverenje, a mi ćemo Vam za uzvrat pružiti sve potrebne informacije, kao i najkvalitetniji mogući prevod od strane naših proverenih i kvalifikovanih sudskih tumača i prevodilaca za nemački jezik.

Zanimljive činjenice o nemačkom jeziku

Nemački jezik je službeni jezik Nemačke, Austrije i delova Švajcarske. Pored toga govori se u Danskoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Belgiji, Holandiji, Baltičkim zemljama, severnoj Italiji i istočnoj Francuskoj. Spada u deset najčešće govornih jezika, i u tri najčešće učena jezika u svetu. Potražnja nemačkog jezika u Evropskoj uniji za prevođenjem, preko 40 procenata, postaje sve značajnija. Još zanimljivih informacija o nemačkom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611