Sudski tumač za hrvatski jezik

Sudski tumač za hrvatski jezik je osoba postavljena od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Agencija Documneto nakon višegodišnjeg iskustva napravila je tim visoko kvalitetnih sudskih tumača za hrvatski jezik u Beogradu. Sudski tumač za hrvatski jezik agencije Documento pored pismenih takođe radi i sve vrste usmenih prevoda za hrvatski jezik. Ukoliko Vam je potreban prevod dokumentacije koja je izdata u Srbiji, a planirate da je koristite u Hrvatskoj, na pravom ste mestu! S obzirom na to da je Hrvatska već 30 godina nezavisna država a službeni jezik je hrvatski, skoro sva dokumentacija koja dolazi iz naše zemlje mora biti prevedena i overena od strane sudskog tumača za hrvatski jezik.

Prilikom apliciranja za dobijanje hrvatskog državljanstva, nastavka školovanja u Hrvatskoj ili prilikom regulisanja i ostvarivanja ličnih prava i potreba, prevodilačka agencija Documento Vam može ponuditi visok kvalitet pismenog prevoda, tako da su naši overeni prevodi na hrvatski jezik u potpunosti priznati i upotrebljivi u bilo kojoj ustanovi koja traži dokumentaciju na hrvatskom jeziku. Takođe, ukoliko Vam je potreban neoveren prevod sa hrvatskog na srpski ili obratno, agencija za prevođenje Documento će u najkraćem mogućem roku odgovoriti svim Vašim zahtevima i potrebama.

Zanimljive činjenice o hrvatskom jeziku

Hrvatski jezik je službeni jezik Republike Hrvatske, jedan od tri službenih jezika Bosne i Hercegovine, sa oko 5,5 miliona govornika. Priključenjem Evropskoj Uniji 2013. godine hrvatski jezik postao je jedan od 24 službena jezika  Evropske unije. Još zanimljivih informacija o hrvatskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611