Sudski tumač za arapski jezik

Sudski tumač za arapski jezik prevodilačke agencije Documento je osoba koja svojim potpisom i pečatom garantuje da će svaki prevedeni dokument biti validan pred svim institucijama i orgnima koje ih zahtevaju. Dugogodišnji sudski tumač za arapski jezik je, takođe, sudski prevodilac pri Ambasadi u Beogradu i član je udruženja prevodilaca Srbije.

Agencija za pevođenje Documento poseduje tim prevodilaca za arapski jezik koji mogu da odgovore na svaki Vaš zahtev, u što kraćem vremenskom intervalu bilo da su u pitanju prevodi sa overom sudskog tumača ili bez nje. Sudski tumač za arapski jezik radi sve vrste pismenog i usmenog prevođenja! Uverite se sami!

Zanimljive činjenice o arapskom jeziku

Arapski jezik pripada porodici semitskih jezika i govori ga oko 225 miliona ljudi kao maternji jezik. Zvanični je jezik islama. Arapskim jezikom se govori od 6. veka nove ere, kada se uspostavljanjem islama na teritoriji Arabijskog poluostrva sprovela njegova standardizacija. U arapskom jeziku postoje i primese drugih jezika (hebrejskog, persijskog, grčkog, turskog) a osetan je i uticaj francuskog i engleskog jezika u modernom periodu. Još zanimljivih informacija o arapskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako sto se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od

09-17h

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

Pozovite: 064 5237 611