Sudski tumač za češki jezik

Sudski tumač za češki jezik nudi usluge prevođenja dokumenata sa srpskog na češki, kao i sa češkog na srpski jezik. Ukoliko ste se odlučili da posetite, da se zaposlite ili nastavite školovanje u zemlji dragulja i porcelana, to je definitivno pravi izbor za Vas! Za ovu prelepu zemlju agencija Documento pripremila je poseban tim sudskih prevodilaca koji poseduju izuzetno visok nivo stručnosti u svim oblasti pismenog prevođenja za češki jezik.

Sudski tumač za češki jezik agencije Documento radi sve tipove pismenog prevođenja, od tipskih do stručnih i medicinskih dokumenata, kao i sve vrste usmenih prevoda.  Sudski tumač u agenciji Documento je ujedno i profesor na Filološkom fakultetu u Beogradu tako da je nivo znanja i iskustva zagarantovan. Posebnu pažnju želimo da skrenemo na to da lektori koji se angažuju za proveru prevoda, bilo da su u pitanju sa overom ili ne, saradnici iz Češke Republike.

Zanimljive činjenice o češkom jeziku

Češki jezik spade u grupu zapadnoslovenskih jezika i predstavlja službeni jezik oko 10 miliona stanovnika u Češkoj Republici. Pored svoje matične države koristi se najviše u Slovačkoj, kao i u njenoj najvećoj dijaspori u SAD-u, Brazilu i Kanadi. U istoriji je poznatiji kao bohemski jezik. Najsličniji češkom jeziku jeste slovački jezik i govornici ova dva jezika se međusobno potpuno razumeju. Takođe, bitno je navesti da postoje jasne razlike izmešu pisanog i govornog jezika koje se u neslužbenoj i poluslužbenoj usmenoj komunikaciji koriste. Još zanimljivih informacija o češkom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611