Sudski tumač za danski jezik

Sudski tumač za danski jezik kojeg agencija Documento nudi je dugogodišnji prevodilac i veliki poznavalac danskog jezika. Ukoliko Vam je potreban sudski tumač za danski jezik na pravom ste mestu! Bilo da Vam je potreban prevod sa overom sudskog tumača Ili ne, usmeno ili pismeno prevođenje, nudimo tim visokokvalitetnih ljudi u svim oblastima prevođenja.

Sudski tumač za danski jezik izlazi u susret svim Vašim zahtevima i predstavljamo sigurno mesto za sve one kojima su ove usluge potrebne. Radimo sve vrste prevoda od tipskih do stručnih prevoda kao i lekturu i korekturu dokumenta. Proverite zašto je odgovornost naš kvalitet!

Zanimljive činjenice o danskom jeziku

Danski jezik je germanski jezik podgrupe skandinavskih jezika. Govori ga oko 5.5 miliona stanovnika a koristi se pored Kraljevine Danske i na Farskim Ostrvima, Islandu, Nemačkoj i Grenlandu. Zanimljivo je da jedna varijanta norveškog jezika se može smatrati danskim dijalektom. U pitanju je Bokmal. Sve zbog činjenice da su ove dve Kraljevine živele oko 400 godina u uniji. Takođe, danski jezik uglavnom razumeju i govornici švedskog jezika. U odnosu na ostale skandinavske jezike danski se izdvojio time što je jedina zemlja koje je prevela Bibliju na svoj jezik 1550 godine. Još zanimljivih informacija o danskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611