Sudski tumač za hebrejski jezik

Sudski tumač za hebrejski jezik, u ponudi agencije Documneto, je vrhunski poznavalac hebrejskog jezika! Pored pismenih prevoda sa overom, sudski tumač za hebrejski jezik radi sve vrste usmenog prevođenja. Bilo da su u pitanju konferencije, poslovni sastanci, overe akata o osnivanju ogranaka ili overa punomoćja kod javnih beležnika,

u mogućnosti smo da Vam pružimo kvalitetnog sudskog tumača za hebrejski jezik sa dugogodišnjim iskustvom. Od pisanih prevoda sudski tumač za hebrejski jezik prevodi sve moguće tipove dokumenata sa izuzetnim kvalitetom zbog lektora kome je hebrejski jezik maternji. Uverite se i sami da smo sigurno mesto za Vas!

Zanimljive činjenice o hebrejskom jeziku

Hebrejski jezik je semitski jezik i govori ga oko 9 miliona ljudi. Zvanično se koristi uglavnom u Izraelu. Takođe, pored te države koristi se i u SAD, delovima Palestine i u jevrejskim zajednicama. Jedan je od jezika Biblije i u tom period bio je u širokoj upotrebi, sve do 200. godine kad je iščezao iz svakodnevnog govora, i ponovo oživeo krajem 19. veku kao moderni hebrejski jezik. Pismo koje se koristi je hebrejski alfabet. Hebrejsko pismo ima 22 slova i nema samoglasnike. Zanimljivo kod ovog jezika je da se piše zdesna na levo. Još zanimljivih informacija o hebrejskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611