Sudski tumač za mađarski jezik

Sudski tumač za mađarski jezik koji agencija Documento poseduje je vrhunski poznavalac mađarskog jezika. S obzirom na to da ovaj jezik predstavlja jedan od naših zvaničnih jezika (u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini), agencija Documetno već dugi niz godina izrađuje veliki broj prevoda dokumenata za mađarski jezik.

Bilo da su Vam potrebni prevodi sa overom sudskog tumača za mađarski jezik tipskih dokumenata, dokumenata za vizu, zaposlenje ili nastavak školovanja predstavljamo sigurno mesto za sve Vas! Naš višegodišnji sudski tumač za mađarski jezik je obučen za izradu visokog kvaliteta prevoda u ekstremno kratkim rokovima. Odgovornost je naš kvalitet! Uverite se i sami!

Zanimljive činjenice o mađarskom jeziku

Mađarski jezik je ugro-finski jezik koji govori oko 15 miliona ljudi. Kao službeni jezik koristi se u Mađarskoj, Republici Srbiji (Autonomna Pokrajina Vojvodina), i u delovima Rumunije i Slovenije. Takođe, jedan je od službeni jezika Evropske unije. Predstavlja specifičan jezik sa velikim brojem padeža (ne zna se tačan broj, lingvisti smatraju da ih ima oko 18). Pismo koje se koristi je latinica (mađarska latinica). Ovaj jezik ima veliki broj sličnih ili istih reči sa Srbijom, Turskom i Nemačkom. Još zanimljivih informacija o mađarskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611