Sudski tumač za makedonski jezik

Sudski tumač za makedonski jezik je osoba koja je na to mesto postavljena od strane Ministarstva pravde određene zemlje, u ovom slučaju Republike Srbije. Overen prevod od strane sudskog tumača za makedonski jezik postaje zvanični dokument i u potpunosti je priznat u Severnoj Makedoniji ili Srbiji (u zavisnosti od smera prevođenja). Nudimo usluge kako pismenih i usmenih prevoda. Ukoliko Vam je potreban prevod tipskih, stručnih ili dokumenata za vizu, školovanje i zaposlenje agencija Documento je Vaš siguran izbor!

Garantujemo Vam visok kvalitet stručnosti, koji poseduje sudski tumač za makedonski jezik agencije Documento, prevod u kratkom roku, strogo poštovanje rokova, poverljivost sadržaja izvornog dokumenta, bilo da Vam je potreban prevod sa overom ili prevod bez overe sudskog tumača za makedonski jezik. Ukoliko Vam je potreban sudski tumač za makedonski jezik agencija Documento je pravo mesto za Vas!

Zanimljive činjenice o makedonskom jeziku

Makedonski jezik je južnoslovenski jezik i kao maternji se upotrebljava u Severnoj Makedoniji. Koristi ga oko 2,5 miliona ljudi. Piše se makedonskom ćirilicom koja se zasniva na ćirilici Ćirila i Metodija. Makedonsku ćirilicu čini 31 slovo. Kao zvaničan jezik proglašen je tek 1944. godine. Još zanimljivih informacija o makedonskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611