Sudski tumač za poljski jezik

Sudski tumač za poljski jezik agencije Documento Vam nudi pouzdanu, brzu i izuzetno kvalitetnu uslugu prevoda svih vrsta dokumenta sa srpskog na poljski i poljskog na srpski jezik, sa overom sudskog tumača ili bez nje. Sudski tumač za poljski jezik je osoba postavljena od strane Ministarstva pravde i ovlašćena je za zvaničan prevod, takođe poseduje visok nivo stručnosti,

znanja i nakon prevoda svojim potpisom i pečatom garantuje da je prevod veran svom originalu. Pružamo prevode svih tipova dokumenta, kao što su prevodi ličnih dokumenta, tekstova iz oblasti medicine, prava, ekonomije, građevinarstva i mnogih drugih. Pored toga radimo i sve tipove usmenog prevođenja. Ukoliko Vam je potreban visok kvalitet prevoda na poljski jezik agencija Documento je pravo mesto za Vas!

Zanimljive činjenice o poljskom jeziku

Poljskim jezikom govori više od 50 miliona ljudi. Zvaničan je jezik Republike Poljske, a govori se i u nekim delovima Ujedinjenog Kraljevstva, Amerike, Rusije, Nemačke, Slovačke i Češke Republike. Pripada grupi zapadnoslovenskih jezika, i među slovenskim jezicima nalazi se na drugom mestu po broju govornika. U standardnoj upotrebi je poljski alfabet, koji je sličan latinskom alfabetu, sa dodatnih 6 slova. Još zanimljivih informacija o poljskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611