Sudski tumač za portugalski jezik

Potreban Vam je sudski tumač za portugalski jezik? Zbog velike rasprostranjenosti i velikog broja zemalja koji ga kao službeni jezik koristi sudski tumač za portugalski jezik je izuzetno potraživan kada je prevođenje u pitanju. Sudski tumač za portugalski jezik je osoba postavljena od strane Ministarstva pravde. Agencija Documento sastavila je tim velikog broja iskusnih prevodilaca za portugalski jezik

koji su spremni da u veoma kratkom vremenskom periodu izađu Vama u susret, bilo da su u pitanju lična, pravna ili usko stručna dokumenta, uz veliki broj sudskih prevodilaca i lektora spremni smo odgovoriti na sve Vaše zahteve. Bilo da je u pitanju usmeno ili pismeno prevođenje, sa overom sudskog tumača ili ne, uverite se da smo pravi izbor za Vas.

Zanimljive činjenice o portugalskom jeziku

Portugalski jezik je iberijski romanski jezik. Kao službeni jezik koristi se u 9 zemalja: Portugaliji, Brazilu, Angoli, Mozambiku, Gvineji Bisao, Zelenortskim Ostrvima, Sao Tome i Principe, Istočnom Timoru i Makau. Po broju govornika šesti je jezik na svetu. Govori ga oko 200 miliona ljudi i predstavlja drugi najkorišćeniji romasnki jezik odmah iza španskog jezika, sa kojim ga često i povezuju. Još zanimljivih informacija o portugalskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611