Sudski tumač za rumunski jezik

Sudski tumač za rumunski jezik svojim pečatom i potpisom garantuje da prevod veran svom originalu. Nakon dugogodišnjeg iskustva agencija Documento uspela je da napravi pravi odabir sudskih tumača i prevodilaca za rumunski jezik, koji pored svoje visoke stručnosti poseduju i višegodišnje iskustvo. Shodno tome, sudski tumač za rumunski jezik je u mogućnosti da odradi sve vrste prevoda bilo da su u pitanju tipski dokumenti ili dokumenti iz stručne terminologije.

Najzahtevnija, kao i najodgovornija, oblast prevođenja medicina takođe spada u domen usluga koje Vam agencija Documento nudi. Pored pismenih takođe može dobiti i uslugu usmenog prevođenja na rumunski jezik bilo da su u pitanju simultani ili konsultativni prevodi koje zahtevaju izuzetno visok nivo znanja i spretnosti. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet!

Zanimljive činjenice o rumunskom jeziku

Rumunski jezik predstavlja istočnoromanski jezik. Najviše se govori u Rumuniji i Moldaviji. Nastao je iz latinskog jezika, uz uticaj tokom vremena i jezika zemalja iz okruženja (mađarski, ukrajinski, grčki, srpski, bugarski, makedonski, ruski, nemački i trački jezik). U Srbiji, prema statutu Autonomne Pokrajine Vojvodine rumunski jezik proglašen je službenim jezikom u nekoliko opština u Vojvodini. Još zanimljivih informacija o rumunskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611