Sudski tumač za slovački jezik

Sudski tumač za slovački jezik je osoba postavljena od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Agencija Documento obezbeđuje najkvalitetnije prevođenje sa slovačkog na srpski, kao i sa srpskog jezika na slovački jezik, bilo da Vam je potreban običan prevod, odnosno, bez overe, ili prevod sudskog tumača sa overom. Sudski tumač za slovački jezik radi sve tipove pismenih prevoda, od tipskih dokumenata koju čine sva moguća lična dokumenta,

do stručnih i medicinskih prevoda koji zahtevaju visok nivo stručnosti i znanja. Pored pismenih, sudski tumač za slovački jezik radi i sve vrste usmenih prevoda. Od simultanih, konsekutivnih pa sve do usmenih prevoda kada Vam je potreban sudski tumač za prisustvo kod Javnog beležnika, poslovnog sastanka i još mnogo toga drugog. Agencija Documento je sigurno mesto za Vas, uverite se zašto je odgovornost naš kvalitet.

Zanimljive činjenice o slovačkom jeziku

Slovački jezik, sa oko 5,5 miliona govornika, službeni je jezik Republike Slovačke. Pored toga, verovali ili ne, službeni je jezik i u delovima Srbije, odnosno pojedinim opštinama Vojvodine. Slovački jezik koristi latinično pismo, uz upotrebu dijakritičkih znakova, takozvane „kvačice“ – mali dodatak slovu koji utiče na izgovor, na fonetsku vrednost slova. Poznat je i kao esperanto slovenskih jezika, jer je najrazumljiviji i za korisnike drugih slovenskih jezika. Još zanimljivih informacija o slovačkom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611