Sudski tumač za slovenački jezik

Sudski tumač za slovenački jezik koji je u timu agencije Documento je višegodišnji sudski prevodilac postavljen od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Sudski tumač za slovenački jezik, agencije Documento, je specijalizovan za gotovo sve oblasti prevođenja počevši od tipskih dokumenta do najzahtevnijih mogućih prevoda iz oblasti medicine i stručne terminologije. Nudimo brz, kvalitetan i proveren prevod sa overom sudskog tumača ili bez nje.

Nakon dugogodišnjeg rada sa velikim brojem slovenačkih firmi predstavljamo sigurno mesto za sve one kojima su potrebni overeni prevodi od strane sudskog tumača na slovenački jezik, kao i za sve one kojima su potrebne dodatne informacije oko dokumentacije za zaposlenje ili nastavak školovanja. Pored pismenih takođe nudimo i mogućnosti usmenih prevoda za slovenački jezik bilo da su u pitanju simultani ili konsekutivni prevodioci za koje je potreban visok nivo znanja i spretnosti. Uverite se zašto je odgovornost naš najveći kvalitet!

Zanimljive činjenice o slovenačkom jeziku

Slovenački jezik je zvaničan jezik Republike Slovenije. Jedan je od najstarijih evropskih jezika, a prvi dokument napisan je oko 1000. godine. Koristi ga oko 2 miliona stanovnika Slovenije kao i njihovih suseda, država u okruženju. Još zanimljivih informacija o slovenačkom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611