Sudski tumač za turski jezik

Sudski tumač za turski jezik, koga agencija Documento nudi, je visokokvalitetni poznavalac turskog jezika. Sudski tumač za turski jezik prevodi sve tipove dokumenata. Zbog globalizacije poslovanja u svetu, tako i u Srbiji, veliki broj turskih firmi osniva svoje ogranke i u našoj zemlji. Zbog činjenice da sva dokumentacija vezana za otvaranja poslovnica mora biti prevedena na srpski jezik, agencija Documento obezbedila je sudske tumače za turski jezik za svaku potrebnu predmetnu materiju.

Pored ove vrste prevoda, nudimo Vam na jednom mestu i mogućnosti ostalih vrsta prevoda sa overom sudskog tumača za turski jezik. Bilo da su u pitanju tipski dokumenti, dokumenti za zaposlenje, za školovanje ili medicinu, Agencija Documento predstavlja pravo i sigurno mesto za sve Vas!

Zanimljive činjenice o turskom jeziku

Turski jezik je turkijiski jezik, koji govori oko 70 miliona ljudi. Pored Turske Republike, u kojoj je zvaničan jezik, turski jezik se govori i na Kipru, u Bugarskoj, Grčkoj, Severnoj Makedoniji kao i u ostalim delovima nekadašnjeg Osmanskog carstva. Takođe, milioni turskih emigranata u Evropskoj uniji govori turski jezik. Zvanično pismo koje se koristi je turski alfabet (latinica), sa 29 slova. Još zanimljivih informacija o turskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611