Sudski tumač za ukrajinski jezik

Sudski tumač za ukrajinski jezik je osoba postavljena od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Sudski tumač za ukrajinski jezik kojeg agencija Documento obezbeđuje je iskusni, pouzdani i sa dugim nizom godina iskusni prevodilac u svim oblastima prevođenja dokumenata sa i na ukrajinski jezik. Pored pismenih takođe nudimo i sve vrste usmenih prevoda dokumenta.

Ukoliko Vam je potreban prevod sa overom sudskog tumača za ukrajinski jezik ili bez overe, za sve tipove dokumenata obezbeđena je i lektura dokumenata saradnika iz Kijeva kako bi svi dokumenti koje agencija Documento izdaje bili potpuno verni originalu. Takođe agencija Documento nudi i sve dodatne informacije kada su u pitanju dokumenti koji su potrebni za dobijanje vize, dokumenti koji su potrebni za zaposlenje, nastavak školovanja i mnogo toga drugog. Biće nam zadovoljstvo da se uverite i sami!

Zanimljive činjenice o ukrajinskom jeziku

Ukrajinski jezik pripada slovenskim jezicima iz grupe istočnoslovenskih jezika. Pismo koje ovaj jezik koristi je ćirilica. Ima oko 45 miliona govornika. Predstavlja službeni jezik u Ukrajini, gde ga govori oko 35 miliona stanovnika kao maternji jezik. Takođe, kao manjinski jezik koristi se još u Rusiji, Belorusiji, Pridnjestrovlju, Moldaviji, Hrvatskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Poljskoj i Srbiji. Još zanimljivih informacija o ukrajinskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611