Sudski tumač za kineski jezik

Sudski tumač za kineski jezik agencije Documento je vrhunski poznavalac kineskog jezika. Nakon višegodišnjeg iskustva u prevođenju dokumenata, sudski tumač za kineski jezik predstavlja pravo mesto za sve Vas kojima su potrebni prevodi tipskih dokumenta za službenu upotrebu, stručnu ili medicinsku terminologiju.

Sudski tumač za kineski jezik Vam je uvek na raspolaganju, kao i sinhronizovani sistem u kome se svi prevodi sa overom sudskog tumača za kineski jezik nakon njegovog završetka šalju na lekturu dokumenta kod naših saradnika iz Narodne Republike Kine. Zbog te mogućnosti predstavljamo pouzdano mesto za svakog od Vas kome su potrebni sudski tumači ili obični prevodioci za kineski jezik. Uverite se i sami!

Zanimljive činjenice o kineskom jeziku

Kineski jezik pripada jezičkoj grupi simo tibetanskih jezika. Govori ga oko 1,3 milijardi ljudi, a smatra se da ga jedna petina stanovništva na svetu govori, bar u nekoj formi. Zvanični jezik NR Kine je standardni mandarinski jezik a njegov izgovor se bazira na pekinškom dijalektu. Postoji sedam glavnih dijalektskih govornih grupacija: Mandarinski, Vu , Kantonski, Min, Sjang, Hakka i Gan. Mada su vremenom Kineski lingvisti izdvojili još 3 grupe iz tradicionalnih sedam: Đin, Hui, Ping iz kantonskog kineskog. Kinesko pismo sastoji se od 60 000 karaktera, od kojih se za normalnu komunikaciju, čitanje novina i svakodnevni život smatra da je dovoljno oko 2,500 karaktera, a za studiranje, usavršavanje, čitanje stručne literature oko 6,000 karaktera. Još zanimljivih informacija o kineskom jeziku možete videti klikom na ovde.

Kako se računa prevodilačka strana?

Prema standardu jedna prevodilačka strana se računa tako što se nakon prevedenog teksta broj karaktera sa razmacima podeli sa 1800.
Besplatnu procenu vršimo svakog radnog dana od 09-17h.

Visok kvalitet prevoda uključuje:

Kontakt informacije:

Radnim danima: 09:00-17:00

+381 11/264-1445

+381 64/523-7611

documento.bg@gmail.com

    Call Now ButtonPozovite: 064 5237 611